Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Forum and pm not working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!


  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:23 AM

Posted 27 November 2004 - 03:00 PM

Doing something today Grinler? Did my pm get to you about the tutorial? It did like the arcade did last week. Just a blank page.

Just letting you know. Also the forum did it too!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,617 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:23 AM

Posted 27 November 2004 - 04:01 PM

Ok will look into it...I may know what it is.

And i did get the message

#3 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!

  • Topic Starter

  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:23 AM

Posted 27 November 2004 - 04:42 PM

Great thanks! Its working now! Im glad your good at fixing things fast lol!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users