Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox Problem! Please Help!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jd_90

jd_90

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 19 June 2006 - 03:28 PM

Ok, my Firefox browser isn't working for me right now. Whenever I open the window, it shows a blank page (like when your computer freezes) and goes "Not Responding"...

I even tried restarting my computer, uninstalling, reinstalling. No help... ?
Any ideas? It's not a virus, I have a firewall, and anti-virus software installed. It was working fine before and an hour later it started to do this. It's nothing to do with the add-ons I've installed, because even when I tried running Firefox in safe mode it still crashed.

Could anyone help me rectify this problem? :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Mr Alpha

Mr Alpha

  • Members
  • 1,875 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Local time:07:33 PM

Posted 19 June 2006 - 04:05 PM

Go to Start > Run and write firefox.exe -profilemanager and create a new profile and see if it works with it.
"Anyone who cannot form a community with others, or who does not need to because he is self-sufficient [...] is either a beast or a god." Aristotle
Intel Core 2 Quad | XFX 780i SLI | 8GB Corsair | Gigabyte GeForce 8800GTX | Auzentech X-Fi Prelude| Logitech G15 | Logitech MX Revolution | LG Flatron L2000C | Logitech Z-5500 Digital

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:33 AM

Posted 19 June 2006 - 04:13 PM

Have you tried a complete uninstall/reinstall of Firefox.

Note: You will have to go back and redo all of your personal settings (Options), as deleting the Profile folder will erase everything Firefox related.
You will be starting with a clean slate.

To completely uninstall Firefox, you will need to delete your Profile folder.
This file is not removed when you uninstall Firefox from Add/Remove.
It will retain all of your previous settings, and re-apply them to your new install, if it's not deleted.
That's why, when you install a new version of Firefox, your previous settings, bookmarks, passwords, etc., all remain the same.
For a Fresh (start from scratch) install, this folder has to be removed.

You might want to make a copy of the Bookmark.html file, before you uninstall, and save it to somewhere you'll be able to find it.
This is where all of your Bookmarks are stored.
Set windows to show hidden files,
How to see hidden files in Windows
Then navigate to:
C:\ Documents and Settings \ user name \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ default.random characters \ Bookmark.html
And make a copy of the Bookmark.html file

Then you can replace, the new one created, with the old one, you copied.
After you install Firefox, delete Bookmark.html, and replace it with your saved copy of Bookmark.html.
Restart Firefox.
That way, you'll have all of your Bookmarks back.

Now for the uninstall.
Uninstall your current version of Firefox from Add/Remove programs.
Then navigate to:
C:\ Documents and Settings \ "your user name" \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles
Delete the Profiles folder (or send it to the Recycle Bin as a backup).
Then navigate to:
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox, and delete that folder.
Then reinstall Firefox.

Don't forget to replace your Bookmark.html file.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users