Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

pops1


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 pops1

pops1

  • Members
  • 52 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:23 AM

Posted 12 December 2014 - 05:51 PM

I have a brand new Nextbook 700QC16G and am in the process of setting it up to use. It is more for convenience than any other but my problem lies in the e-mail program installed on it. I can receive e-mails but when I try to answer, it only goes to the outbox but not to the web and to the person I am sending it to.  I'm almost sure it is some setting I have overlooked or done wrong.  Any idea's anyone?

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 pops1

pops1
  • Topic Starter

  • Members
  • 52 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:23 AM

Posted 12 December 2014 - 05:55 PM

I failed to mention that I am connected wireless to a home network with two other pc's.  I have a wireless router that I am hooked to.  The other two pc's are wired to the router.  This an Android system in the tablet.


Edited by pops1, 12 December 2014 - 05:56 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users