Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

NEED HELP PLEASE :D


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Gospodin

Gospodin

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 12 December 2014 - 05:34 AM

I bought new PC parts motherboard asus b85mg, ram memory 4gb 1600mhz, intel i3 4130 and hard drive...after i connect all parts i was installed windows 7 and when installation was almost finished my pc just shut down and restarting all time...so i changed ram memory slot then usen old hard drive with instaled windows, i do almost everything and can't boot windows... Here is one video about it...
http://tinypic.com/player.php?v=2eksk5d%3E&s=8#.VIrCzeYtFHR

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 hman123467

hman123467

  • Members
  • 53 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:09 AM

Posted 23 December 2014 - 06:55 PM

Have you tried a different power supply or a different CPU?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users