Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

What is: error404.000webhost.com?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 bertiemae

bertiemae

  • Members
  • 81 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:44 PM

Posted 26 November 2014 - 02:16 AM

When I click on the link to Craigslist I get this error.  I tried typing in the website, cleaned cookies, temp files, etc., but still get this error.  This error is on all 3 computers in my house.  Is there a way to stop this?  Attached is a picture of what opens.
 
 
 
Attached File  Capture h.jpg   16.82KB   0 downloads
 
Thanks,  bertiemae

In the address bar is this: http//error404.000webhost.com/?
Web hosting, domain name_

Edited by bertiemae, 26 November 2014 - 02:21 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:06:44 AM

Posted 26 November 2014 - 03:22 AM

http//error404 normally means "Site not found"

and I can not see if .000webhost.com/? is the site mentioned.

 

The best I can say :)

EDIT -

A list of varied and some funny 404 errors


Edited by noknojon, 26 November 2014 - 03:29 AM.


#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,561 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:03:44 PM

Posted 26 November 2014 - 11:57 AM

Post the link you are attempting to connect to, please.

 

Louis



#4 bertiemae

bertiemae
  • Topic Starter

  • Members
  • 81 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:44 PM

Posted 26 November 2014 - 01:45 PM

Hi Louis,

I finally figured it out and now it works like it should. Seems like when my husband signed up for our local paper the Sacramento Bee's e-edition it somehow took over, so we deleted it from the address bar and all is good. Thanks, Alberta

#5 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,561 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:03:44 PM

Posted 26 November 2014 - 04:10 PM

:thumbup2: , thanks for letting us know.

 

Happy computing :).

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users