Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

sKYPE


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 alongepo

alongepo

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cal
  • Local time:08:21 AM

Posted 24 November 2014 - 04:45 AM

Please i need help my skype refuse to install on acer aspire one................................always show me (we are having problems connecting to the download server) please i need help and my network is very fast i wonder why this all time i tried installing it.


Edited by alongepo, 24 November 2014 - 12:06 PM.
Moved from Win 7 to Web Browsing/Email - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Agouti

Agouti

  • Members
  • 1,548 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:21 AM

Posted 24 November 2014 - 07:29 AM

Typing in all caps is interpreted as shouting and bad etiquette.

 

I'd suggest you query the issue with your ISP is the issue persists.



#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 54,839 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:21 AM

Posted 24 November 2014 - 11:51 AM

http://community.skype.com/t5/Windows-archive/Skype-Install-fails-with-quot-We-are-having-problems-connecting/td-p/134782

 

Louis



#4 alongepo

alongepo
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cal
  • Local time:08:21 AM

Posted 27 November 2014 - 07:34 AM

thats all, the moderator link works for me...........






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users