Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Speakers Won't Work


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 surgirl

surgirl

  • Members
  • 76 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:37 AM

Posted 16 June 2006 - 06:52 AM

So my speakers aren't working, but I think it's because of my computer.
Whenever I switch from mute to "non-mute" I do hear this strange, short sound.

Help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 surgirl

surgirl
  • Topic Starter

  • Members
  • 76 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:37 AM

Posted 16 June 2006 - 08:18 AM

They're working again!

I have no idea what happened. When I restarted the computer a couple of hours ago, when I first noticed the problem, there still wasn't any sound.

It just came back....how odd :thumbsup:

Well, thanks to those who read my post and I'm sorry I started this thread in the first place :flowers:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users