Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Threat Detected during Avast! scan, log shows no virus found


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Tumbo

Tumbo

  • Members
  • 139 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:19 PM

Posted 13 November 2014 - 05:44 PM

I have Avast! Running automatic scans once a day and am having a couple of issues:

  1.  About once a week I will get a “Threat Detected” pop-up window post-scan, but when I click on the “Show Results” button it does not work, and when I look at the “Scan History” button and look at the scan it always shows “No Virus Found”.  This pretty much sums it up:

https://feedback.avast.com/responses/threat-detected-during-scan-log-shows-no-virus-found

  1. After each daily automatic scan Avast! Opens a pop-up window showing that the scan was run, even though I have turned off having the pop-up window (when nothing is found) via the Avast! Settings.

 

This problem occurs on a Dell XPS 8500 desktop running Windows 7.

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,124 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:07:19 PM

Posted 13 November 2014 - 07:23 PM


More feedback reports here.
Quick scan results window says threat detected but Show Results and logs says no virus found
show results not working

This has occurred and been reported previously at the avast forums...
Disappearing Reappearing "Threat found!" note in Internet Security
"Threat detected" but no threat?
Quick scan Threat detected error

They usually say the fix will come in the next version...see here.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#3 Tumbo

Tumbo
  • Topic Starter

  • Members
  • 139 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:19 PM

Posted 13 November 2014 - 07:32 PM

Understood.  I will just wait for the next version for this known bug to be fixed.  Thanks...



#4 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,124 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:07:19 PM

Posted 13 November 2014 - 07:44 PM

You're welcome.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users