Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem With Videos,pictures,ext. On The Web


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 CoileyCorey04

CoileyCorey04

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:10 AM

Posted 15 June 2006 - 08:09 PM

Hello all! We have been having problems with our computer..A lot of our images,videos,slideshows,music on the web are not working. They are just showing up as X's...Does anyone have any idea why? Is there a way to fix this? Any help would be great!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nosnhoj#3

nosnhoj#3

  • Members
  • 245 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:09:10 PM

Posted 16 June 2006 - 02:24 AM

Hello,

Do you by any chance use "All-in-One Secretmaker"? If I remember correctly it replaces images and such with an "X" or something similar. I may be mistaken though.

If you do use it, then you will just have to adjust the settings to allow what you want.

You may also check your browser settings to see if there have been changes to the way it handles multi-media.


Hope this helps,


nos :thumbsup:
When I'm right, I'm right....
And when I'm wrong, I could have been right....
So I'm still right, cause I could have been wrong.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users