Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HTTPS grey padlock problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 happydz

happydz

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:34 AM

Posted 13 November 2014 - 06:18 AM

hello everyone

 

I'm using firefox search engine and on the left top search bar, I see (https) preceded by a grey padlock instead of the green padlock, regardless of websites visited (even when I am visiting secured website like "google", I still see a grey padlock).

 

1UDh3B.jpg

 
 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TsVk!

TsVk!

    penguin farmer


  • Members
  • 6,230 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Antipodes
  • Local time:10:34 AM

Posted 13 November 2014 - 07:48 AM

It's just a skin change with new version update, that's what it looks like now. Oh, and all your menus are now on the other side of the screen for some reason, too.



#3 happydz

happydz
  • Topic Starter

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:34 AM

Posted 13 November 2014 - 09:54 AM

It's just a skin change with new version update, that's what it looks like now. Oh, and all your menus are now on the other side of the screen for some reason, too.

thank so much TsVk

 

here is the image for more detail on this problem
entpeH.jpg



#4 TsVk!

TsVk!

    penguin farmer


  • Members
  • 6,230 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Antipodes
  • Local time:10:34 AM

Posted 13 November 2014 - 05:32 PM

I don't think there is anything wrong with your connections.

 

Here is the full explanation of these icons.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users