Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Browser Closes !


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 diggem

diggem

  • Members
  • 92 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:McConnell AFB, Ks
  • Local time:04:12 AM

Posted 15 June 2006 - 12:16 PM

Please Help !!!

I am having some problems with my internet browser and am not sure what to do about it. The problem goes as this...

About 6 months ago, I started encountering a problem that everytime I have a webpage or multiple webpages open and a pop-up gets blocked, all webpages close. The same thing happens when I have multiple webpages open and close out of just one, they all close. I intially thought it was a problem with my pop-up blockers as I run 2 different ones, they are Pop-Up Stopper and CheckIt 86. I have tried turning both programs off but the problem still persist. I run Spybot S&D and Ad Aware SE quite frequently and can seem to find nothing wrong. Any help you can offer to this problem would be GREATLY appreciated. This is kind of getting out of hand and VERY frustrating !!! Thanks in advance for any help you can provide !!!

Diggem

(Moderator edit: thread moved to more appropriate forum. jgweed)

Edited by jgweed, 16 June 2006 - 09:15 AM.

God Bless,
Diggem

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:05:12 AM

Posted 16 June 2006 - 08:51 AM

Presuming that you're using Internet Explorer - you may want to consider repairing it. Here's a link on how to do it: http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=318378
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users