Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

lots of 404s with no delay


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 shimself

shimself

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:24 AM

Posted 05 November 2014 - 04:20 AM

win7 prof sp1

 

in the last 24 hours I'm getting a lot of 404s see screenshot below

they are almost instant, <1sec, instead of the usual delay

you can see the 404 page is branded google which I dont understand

 

at the same time I'm getting a lot of this

i type a url into the address bar  such as whatever.com, press Enter

and the address bar quickly shows instead

https://www.google.com/?gws_rd=ssl#

This has me completely stumped

 

It's just on one machine (my laptop) the desktop is fine

 

I've had a look at system restore, there is something I don't recognise which happened the day before the problem started  (and now I come to look happened again this morning)

Install Connect Service

but going back hasn't helped

 

same problem for firefox IE Chrome (all of them more or less up to date)

malwarebytes doesnt see any problem (nor avast)

 

I'd be grateful for any help

Attached Files


Edited by hamluis, 05 November 2014 - 11:33 AM.
Moved from Win 7 to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ElfBane

ElfBane

  • Members
  • 775 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:01:24 AM

Posted 05 November 2014 - 04:59 AM

This BC tool has numerous mini-fixes for Windows, many of them for connectivity. Go here ... http://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/ .



#3 shimself

shimself
  • Topic Starter

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:24 AM

Posted 05 November 2014 - 05:11 AM

More info

 

a different login on the same pc (guest) has the same problem

 

it seems to need a number of tabs to be open to kick the problem off



#4 shimself

shimself
  • Topic Starter

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:24 AM

Posted 05 November 2014 - 06:33 PM

This BC tool has numerous mini-fixes for Windows, many of them for connectivity. Go here ... http://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/ .

Well stone me, it did the job, no idea what but hey, Many thanks.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users