Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

tried installing sp2 and vista is sending me in a boot loop HELP


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 AmyCo

AmyCo

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:27 AM

Posted 01 November 2014 - 09:31 PM

turn on

goes to start logo page with boot menu / set up / diagnostic test

then goes to screen that says " windows failed to start. hardware or software change"  start normal or start up repair

 

either one takes me back to the same screen after going through the screens

 

and it says there are no recovery points.

 

Amy 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ElfBane

ElfBane

  • Members
  • 775 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:12:27 PM

Posted 02 November 2014 - 04:46 AM

This may help ... http://www.vistax64.com/windows-updates/285650-service-pack-2-update-perpetual-loop.html .






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users