Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Black blocks on screen. slow, locks up


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Martel

Martel

    Drfixup Human Internet Solutions


  • Members
  • 1,468 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina U.S.A.
  • Local time:12:20 AM

Posted 01 November 2014 - 08:55 PM

Windows XP MCE SP3

 

This has been going on awhile. Coming and going and now gotten worse

 

When I hit start often there are black blocks no icons there.

When I mouse over they appear

 

 

When I open chrome screen is double images

Opening a my documents the red x at top right for closing the window is not there

 

Ctrl Alt DElETE reveals all is good

 

RKill reports some missing digital signatures.

weird2.png

 

 

weird.png


Edited by Martel, 02 November 2014 - 07:42 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Martel

Martel

    Drfixup Human Internet Solutions

  • Topic Starter

  • Members
  • 1,468 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina U.S.A.
  • Local time:12:20 AM

Posted 02 November 2014 - 07:43 PM

Solved:

 

Removed the Graphics card 

Using onboard graphics.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users