Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No internet connection


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 M. de Jager

M. de Jager

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:50 PM

Posted 17 October 2014 - 12:16 PM

Hi,

 

After a reboot I didn't have a network connection; with system restore I got internet again, but what is the problem because I don't want do it everytime.

 

Mark



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Ivy74

Ivy74

  • Members
  • 219 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Behind a keyboard
  • Local time:08:50 AM

Posted 17 October 2014 - 01:40 PM

Need more info than that. Did it happen more than once? Is there are pattern? Updates, etc. Need details.


***Note***

My job has blocked Europe by the firewall which means I can't access this site from the office anymore. So I will barely be here if at all. In case you cared.  :smash:


#3 M. de Jager

M. de Jager
  • Topic Starter

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:50 PM

Posted 17 October 2014 - 02:40 PM

I didn't update anything, and it was the second time.



#4 Wand3r3r

Wand3r3r

  • Members
  • 2,027 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:50 AM

Posted 17 October 2014 - 04:14 PM

This can be an example of a fairly benign malware infection.  Are you keeping your AV /antimalware software updated?



#5 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,787 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:50 PM

Posted 17 October 2014 - 04:24 PM

wired or wireless connection ?


Condobloke ...Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??....LINUX IS THE ANSWER....I USE LINUX MINT 18.3  EXCLUSIVELY.

 

Microsoft gives you Windows, Linux gives you the whole house...

It has been said that time heals all wounds. I don't agree. The wounds remain. Time - the mind, protecting its sanity - covers them with some scar tissue and the pain lessens, but it is never gone. Rose Kennedy

#6 M. de Jager

M. de Jager
  • Topic Starter

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:50 PM

Posted 18 October 2014 - 03:07 AM

Both, but now it works fine. :o



#7 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,787 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:50 PM

Posted 18 October 2014 - 03:22 AM

well.....that was easy !


Condobloke ...Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??....LINUX IS THE ANSWER....I USE LINUX MINT 18.3  EXCLUSIVELY.

 

Microsoft gives you Windows, Linux gives you the whole house...

It has been said that time heals all wounds. I don't agree. The wounds remain. Time - the mind, protecting its sanity - covers them with some scar tissue and the pain lessens, but it is never gone. Rose Kennedy

#8 M. de Jager

M. de Jager
  • Topic Starter

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:50 PM

Posted 18 October 2014 - 10:35 AM

Yep, lucky for me. :)

 

I think I found the problem, it is some software what I can't remove.. well if that is everything?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users