Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Found the issue but can't seem to solve


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 donutmongler

donutmongler

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:47 PM

Posted 16 October 2014 - 07:59 PM

See old thread: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/551965/having-trouble-with-drivers-on-dual-boot/

Problem is on this partition/boot

I don't have my proper motherboard drivers and I no longer have the install disk. 
How do I go about installing it? And please dont link me http://www.asus.com/Motherboards/Z87K/HelpDesk_Download/ because I have already tried that and it is confusing as hell. Thank you so much. 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 24,668 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:47 PM

Posted 16 October 2014 - 09:26 PM

When you are booted into Windows 7, go to Device Manager. Is there a yellow exclamation mark next to your network adapter? If there is, right click and select properties. Under the details tab select Hardware ID's in the dropdown box. Copy and Paste the first line in your next post.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users