Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Baffling Error Messages Keep Popping Up in Sequence


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Dutchman99

Dutchman99

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Three Points, Az
  • Local time:01:18 AM

Posted 12 October 2014 - 05:08 PM

[url=http://s277.photobucket.com/user/norwood1081/media/Fig_1.jpg.html]th_Fig_1.jpg  Fig_1

 

[url=http://s277.photobucket.com/user/norwood1081/media/FIG_2.jpg.html]th_FIG_2.jpg  Fig_2

[url=http://s277.photobucket.com/user/norwood1081/media/Fig_3.jpg.html]th_Fig_3.jpg  Fig_3

 

[url=http://s277.photobucket.com/user/norwood1081/media/Fig_4.jpg.html]th_Fig_4.jpg  Fig_4

 

These error messages started popping up on every screen I tried to open. Fig_1 was on top. Click that off, there was Fig_2. Click that off and there was Fig_3 and so on. One screen says it's connecting to the Internet when I had never lost the connection to the Internet. Another screen said it was connecting with Dial Up when I have Broad Band.  These screens came up as soon as I tried to change to another page or open something.

 

I unplugged the Modem and Ethernet Cable for about ten minutes. When I reconnected, I got the same thing. Seems to me it has something to do with the Internet but there is nothing wrong with my Internet. It is impossible to use the computer like this. Fortunately I'm using my wife's computer. If anyone has any ideas about this phenomenon (to me) I would surely appreciate some input. I have a copy of the Remote Access Diagnostic Report if anyone has the time. Sorry for the small photos. I didn't know how else to post them.


A Wasted Woman is Never a Waste of Time


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TsVk!

TsVk!

    penguin farmer


  • Members
  • 6,239 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Antipodes
  • Local time:06:18 PM

Posted 12 October 2014 - 05:15 PM

Your images have been resized so they are too small to see :(

 

Could you load them again please.



#3 Dutchman99

Dutchman99
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Three Points, Az
  • Local time:01:18 AM

Posted 14 October 2014 - 03:40 PM

Hello TsVK:

 

I am happy to say the problem has been resolved..........by installing Internet 7! I'll never understand exactly why that worked but it does, so I'm not going to fix it.


A Wasted Woman is Never a Waste of Time





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users