Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer Freezes


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Botschwitz

Botschwitz

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:48 AM

Posted 11 June 2006 - 02:06 PM

hello,
Whenever I launch Internet Explorer on my laptop, it suddenly comes up asking if I want to send an error report to Microsoft. Can someone tell me why this is?
Regards,
Botschwitz


Dell Inspiron 6000 l ZoneLabs Security Suite l Lavasoft Ad-Aware SE Personal l Spybot Search & Destroy l Microsoft Office 2007 l Yahoo Music Engine l Mozilla Firefox & Thunderbird l Safe Eyes 2006 l Windows Live Messenger l

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Bear

Bear

  • Members
  • 342 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:South East Texas
  • Local time:10:48 AM

Posted 11 June 2006 - 02:51 PM

What version of Windows? Have you tried repairing Internet Explorer?
Posted Image


My System Specs


Comptia A+, Network + & MCP certified.

#3 Botschwitz

Botschwitz
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:48 AM

Posted 13 June 2006 - 12:52 PM

It is Windows XP Service Pack 2.


And I have tried repairing IE
Regards,
Botschwitz


Dell Inspiron 6000 l ZoneLabs Security Suite l Lavasoft Ad-Aware SE Personal l Spybot Search & Destroy l Microsoft Office 2007 l Yahoo Music Engine l Mozilla Firefox & Thunderbird l Safe Eyes 2006 l Windows Live Messenger l

#4 DazzaH2

DazzaH2

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Washington,England
  • Local time:10:48 AM

Posted 18 May 2008 - 09:30 PM

try running IE (no add ons) if it works ok,run normal IE then open tools- manage add ons and disable them all. 1by1. Enable them1by1(it will take a while) till it crashes last one is the culprit (windows live toolbar on mine)if yours is same click link http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost....03&SiteID=1 if its not the add ons visit http://support.microsoft.com/gp/pc_ie_intro
:flowers: :thumbsup: :trumpet:
Windows Vista SP1/AVG 8.5/Malwarebytes' anti-malware/Firefox3.0.2/IE7/office 2007/live messenger 2009

#5 hillbillygreek

hillbillygreek

  • Members
  • 397 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:SC
  • Local time:10:48 AM

Posted 18 May 2008 - 09:37 PM

Somehow I doubt the OP will see this as it's a 2 year old post.

#6 DazzaH2

DazzaH2

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Washington,England
  • Local time:10:48 AM

Posted 18 May 2008 - 10:27 PM

lol i did'nt notice (Wot an idiot) :thumbsup:
Windows Vista SP1/AVG 8.5/Malwarebytes' anti-malware/Firefox3.0.2/IE7/office 2007/live messenger 2009




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users