Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Email clients won't receive emails with 8.1


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 nickthebike

nickthebike

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:01 AM

Posted 08 October 2014 - 12:09 PM

I have been trying to use Live Mail and Thunderbird but can't receive emails. I can however send emails.

 

I have tried this with POP and IMAP settings and checked all the settings are correct. I have been on to my web host company to check I was doing it correct. 

 

I have set these up many times before with Win 7 and never had a problem.

 

 I called the help line from the company I bought the PC off and they suggested to use the Mail App but this program is terrible and this seems to have stopped receiving now.

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users