Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't get to screen in Pogo to login


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 rricci

rricci

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 PM

Posted 28 September 2014 - 08:09 PM

I have Chrome Version 37.0.2062.124 m and is up to date.  When I try to go on pogo.com,  the main screen loads fine.  When I click on "Sign In". the svreen goes blamk and nothing else happens.  It looks likes it's trying to load, nut nothing else happens.   I tried running Adaware and cleaned whatever it found, but still no login page.  What can I do?


Edited by hamluis, 29 September 2014 - 02:47 PM.
Moved from Win 7 to Web Browsing/Email - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ElfBane

ElfBane

  • Members
  • 775 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:10:50 PM

Posted 29 September 2014 - 09:33 AM

Does Pogo load properly and give you the sign-in page in other browsers?



#3 rricci

rricci
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 PM

Posted 29 September 2014 - 10:43 AM

The only other browser I have is IE and pogo.com comes up weird.  I'll try and get a screen shot to show you.



#4 rricci

rricci
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 PM

Posted 29 September 2014 - 11:07 AM

Here's the screen shot under IE.

Attached Files

  • Attached File  66.png   168.16KB   0 downloads


#5 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Members
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:09:50 PM

Posted 29 September 2014 - 11:12 AM

Did you click SIGN IN on the weird ID Pogo page?

#6 rricci

rricci
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 PM

Posted 29 September 2014 - 11:30 AM

Thought I'd show you how the sign in page looks like,  I'll let you know what happens in the next post.  Stand by...

Attached Files

  • Attached File  66.png   258.23KB   0 downloads


#7 rricci

rricci
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 PM

Posted 29 September 2014 - 11:35 AM

The site won't let me upload the file, but it still shows weird.


Edited by rricci, 29 September 2014 - 11:46 AM.


#8 rricci

rricci
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 PM

Posted 29 September 2014 - 11:51 AM

Something interesting just happened:   I clicked on card.  The screen changed to the familar blue color.   I was hopeful it would load normally, but it didn't.   It looked still strange, but in a differnt way.  I tried clicking "start game", but nothing happened.   I saw a suggestion to clear the data in Flash which I did, but that didn't help



#9 ElfBane

ElfBane

  • Members
  • 775 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:10:50 PM

Posted 29 September 2014 - 02:12 PM

Well, as a shot-in-the-dark, try disabling all browser plug-ins and add-ons, etc. Then restart the browser and re-enable those items... see what happens.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users