Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Browser


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 charley1

charley1

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:29 AM

Posted 09 June 2006 - 09:25 PM

hello friends

i have a bad problem

my internet explorer browser wont load my home page or any www. page anyone have a solution for these problem?

charley1

(Moderator edit: thread moved to more appropriate forum. jgweed)

Edited by jgweed, 10 June 2006 - 10:08 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,250 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:10:29 PM

Posted 10 June 2006 - 02:07 AM

Can you expand on that a little? What other symptoms have you noticed? Have you installed/uninstalled any programs recently?

Details, man!

#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:01:29 AM

Posted 10 June 2006 - 10:06 AM

Does IE just "hang" when you attempt to use it?
Do you get any sort of error message?
Have you checked your hard drive for spyware?
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 NightOwl89

NightOwl89

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:29 AM

Posted 10 June 2006 - 10:14 PM

I am experiencing the same problem. I am connected to the internet but IE nor Firefox will load any webpages. They simply say they cannot connect to the webpage. Its a very strange phenomenon. I seriously need help.

#5 charley1

charley1
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:29 AM

Posted 12 June 2006 - 07:52 PM

hello friends


no problems or message erors the ie browser just has a blank page wont change or load...its just idle

i downloaded freshdownload wiper wizard and a another program my toolbars at the top wont work nothing


just for the mundane message but nothing functions.......

charley1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users