Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Manufactureing Mode Level 67 Also


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 sswonderboy

sswonderboy

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria
  • Local time:08:04 PM

Posted 22 September 2014 - 01:54 PM

Mod Edit:  Split from http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/529768/manufacturing-mode-level-67/ - Hamluis.

 

Yes i have dsame problem too .. Its a dell laptop.. It kinda old bt ah was having fun wit it lately before dis problem occured:(... D model is Lattitude D610.. Pls @computerxpds help me..!! Pls... Nd all oda bleeping gurus.. U're invited to help share ideas too.... Tnx alot


Edited by hamluis, 23 September 2014 - 01:49 PM.
PM sent new OP - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:04:04 PM

Posted 23 September 2014 - 07:12 PM

Welcome,

The problem may seem the same but the computer isn't the same. So can you give us the details of your hardware and software. What is your security software, is it current and have you run any scans? What's the operating system and is it current?

Keep us posted


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E


#3 sswonderboy

sswonderboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria
  • Local time:08:04 PM

Posted 25 September 2014 - 01:01 AM

I cnt run any scans... Its a dell lattitude d610... It gets stocked on dis error page..





**** MANUFACTURING MODE: LEVEL [67] ****

press Fn-X to return the system to normal running mode..




Bt no matter wot i press it still dnt get to d splash screen.... So i cant run a scan on it its jst there..;(.. Pls help me..

Edited by sswonderboy, 25 September 2014 - 01:05 AM.


#4 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:04:04 PM

Posted 25 September 2014 - 12:01 PM

That sounds like you might be infected

I'm going to ask a moderator to move your thread over to the correct forum where they can help you

Stay well and surf safe

 

Dick


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E


#5 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,131 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:03:04 PM

Posted 25 September 2014 - 01:52 PM

 http://www.tomshardware.com/forum/306910-30-manufacturing-mode-level .

 

It seems obvious that it's a BIOS/hardware problem, I suggest that you try contacting Dell.

 

Louis



#6 sswonderboy

sswonderboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria
  • Local time:08:04 PM

Posted 28 September 2014 - 08:26 AM

Tnx 4 d link i will see wot i can do... So #sad.. ;(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users