Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

System Recovery doesn't run


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sebascl

sebascl

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:52 PM

Posted 21 September 2014 - 02:05 PM

Hello. Recently, I had some troubles in my PC and after running Malwarebytes I found that the PC had several viruses. Unfortunaltey, I'm experiencing some troubles in the PC now. One of them is that the System Recovery Function doesn't run. After clicking a couple of times you only get a white box with the title 'System Recovery' but no more options are shown. I suspect the PC still has a virus which went undetected by MB. Any suggestion?


Edited by hamluis, 21 September 2014 - 02:58 PM.
Moved from XP to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users