Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Installer, delay in UAC


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Alduin's Khajiit

Alduin's Khajiit

  • Banned
  • 167 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:08 AM

Posted 20 September 2014 - 05:11 AM

I have a problem across all three Windows 7 computers, also existed before I reformatted one and reinstalled the OS. when installing programs that use Windows Installer vs the standard EXE, there is a anywhere from 30 seconds to a two minute delay during the progress bar before the UAC shows up before the progress bar makes any progress. regular EXE installers, UAC appears right away to allow, but Windows Installer packages have this delay. how do I fix on all computers?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Alduin's Khajiit

Alduin's Khajiit
  • Topic Starter

  • Banned
  • 167 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:08 AM

Posted 21 September 2014 - 07:46 AM

*bump*



#3 Alduin's Khajiit

Alduin's Khajiit
  • Topic Starter

  • Banned
  • 167 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:08 AM

Posted 28 September 2014 - 07:48 AM

*bump*



#4 Alduin's Khajiit

Alduin's Khajiit
  • Topic Starter

  • Banned
  • 167 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:08 AM

Posted 01 October 2014 - 04:53 PM

THIS IS *WEEKS* OLD!!!!!!!!!!!!!!! WHY IS *NOBODY* HELPING ME WITH THIS????????



#5 Alduin's Khajiit

Alduin's Khajiit
  • Topic Starter

  • Banned
  • 167 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:08 AM

Posted 02 October 2014 - 06:49 AM

NOBODY REALLY?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users