Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Google Chrome Not Allowing me to click certain links

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 starcrysis


  • Members
  • 2 posts
  • Local time:08:34 PM

Posted 16 September 2014 - 08:51 PM

This happened (<---- video) before, but it somehow fixed itself. I don't need to say much, considering I attached a video of what was going on, but for some strange reason, certain links won't open on a left click on one of my chrome browsers. I tried erasing my cache and history, I went into the locale state files (magnet wasn't there at all), and I honestly don't know what to do. I seriously don't want this problem again AT ALL. I'm going through my side email, because it's attached to the browser I can actually use. Google Chrome is fully updated, and again, it only happens in one of my browsers.

BC AdBot (Login to Remove)



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users