Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Untraceable adware 'ads by wxDownload', scans found nothing!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Kozy86

Kozy86

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:56 PM

Posted 15 September 2014 - 04:21 PM

Hello, I have a problem with my new PC, I appear to have accidentally installed some malicious software in error and it's now playing havoc with my browser, spamming pages with adverts, ruining google searches with irrelevant results and occasionally attempting to redirect the browser to a malicious site when I decline a warning to update a problem with Java. My machine is running Windows 7.

 

So far I have already attempted:

 

1. Uninstalled anything that looks dodgy. The machine is fairly new (around 6 weeks) so there's not much on it. Also searched the C drive for suspicious folders, but found nothing.

 

2. Run Malwarebytes. It found a reasonable amount of issues and deleted them, but the problem persists.

 

3. Run CCleaner. Found nothing.

 

4. Run JunkwareRemovalTool. It deleted three files but made no difference.

 

5. Run RKill. Found nothing.

 

6. Run TDSKiller. Found nothing.

 

7. Run AdwCleaner. Found another list of stuff to delete, but again the problem persists.

 

I have downloaded CombiFix, but have not run it yet.

 

Not sure what else to try now, it seems this problem is deep rooted. :(

 

Thanks in advance for your assistance. You guys proved very helpful the last time I had issues and I will not hesitate to make another donation to the site once this issue is resolved too!


Edited by Kozy86, 15 September 2014 - 04:30 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,769 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:10:56 AM

Posted 15 September 2014 - 07:41 PM

Which browser is affected?
Did you check other browsers?


My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 


#3 Kozy86

Kozy86
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:56 PM

Posted 16 September 2014 - 02:16 AM

Google Chrome. Doesn't appear on internet explorer but that's the only other browser I have.



#4 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,769 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:10:56 AM

Posted 16 September 2014 - 08:24 PM

Reset Chrome...
Click on "Customize and control Google Chrome":
 
p22003758.gif
 
Click "Settings" then "Show advanced settings" at the bottom of the screen.
 
Click "Reset browser settings" button.
 
Restart Chrome.

If the above didn't help....

Reinstall Chrome...
If you want to save your bookmarks...
How to Backup Bookmarks in Google Chrome
 

  • Close all Chrome windows and tabs.
  • Go to the Start menu > Control Panel. (Windows 8 users: Learn how to access the Control Panel)
  • Click Programs and Features.
  • Double-click Google Chrome.
  • Click Uninstall from the confirmation dialog. Delete your user profile information, like your browser preferences, bookmarks, and history, by selecting the "Also delete your browsing data" checkbox.

Install fresh copy.


My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 


#5 Kozy86

Kozy86
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:56 PM

Posted 17 September 2014 - 02:35 AM

Thanks for the responses but this issue is now resolved, as the PC was new I took it back to the specialist I bought it from and they repaired it.

No further action is required!

#6 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,769 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:10:56 AM

Posted 17 September 2014 - 08:22 PM

Thanks for letting me know :)


My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users