Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Alt shuts down computer, windows sleep, number keys dont, work, and more.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 njames91

njames91

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:10 AM

Posted 13 September 2014 - 11:23 AM

Hello all,

Recently my keyboard started causing me issues, first my del key would shut down my computer so i system restored it, now my left alt key puts my computer to sleep, ctrl keys don't work, my number keys about the QWERTY keys don't work, and my windows key shuts down my computer.

I've tried changing USB ports, Malwarebytes, doesn't catch it, the problem doesn't persist with the onscreen keyboard.

I'm currently running windows 8, I've searched around for a solution but for some reason all of the solutions they've offered others haven't worked for me. So if anybody could please help me point out and fix this annoyance, that would be greatly appreciated.

Thank you,
Nate


Edited by njames91, 13 September 2014 - 07:45 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 njames91

njames91
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:10 AM

Posted 13 September 2014 - 07:16 PM

bump.



#3 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:12:10 AM

Posted 13 September 2014 - 07:44 PM

Recently my keyboard started causing me issues,

Have you been and looked at the likely problem (keyboard) ??

 

Try another one as this may be the problem ...............






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users