Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dell 2 And Through-Two


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 leatherneckjoe

leatherneckjoe

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:12 PM

Posted 12 September 2014 - 07:47 AM

My Dell From Hell

 

Thank You for the Microsoft Fix! (see thread "dell 2 and through") It took care of the DVD drive issues, however, it created another serious issue that has me baffled.

 

Issue 1. After applying the Microsoft fix mentioned in my FIRST Topic stated above!

 

Now I can get absolutely NO audio. I tried every audio/video program in my arsenal and they all play the DVD/CD content but with no audio. There are no issues with any internal or external speaker hardware or settings. Device manager shows no problem and Dell scans as well, no problems found.

 

Issue 2. (my fault)

 

Then I made an error that caused me even more trouble. An error message from my iTunes mentioned that another audio program may be the problem and I should reinstall iTunes, Since I have no audio from All my audio/video programs I decided to open “ Programs and Features Add Remove” and go down the list and delete then reinstall all my audio/video feature programs. First on the list was Ant Video BUT when I went to click on Ant, I accidentally deleted my Atheros WiFi driver and cannot find a fix at Dell.com or Google to repair so now I must connect to my modem via a network cable.

 

Sorry for being such a pain...


Edited by leatherneckjoe, 12 September 2014 - 07:52 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Aerys

Aerys

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina, USA
  • Local time:02:12 PM

Posted 12 September 2014 - 04:02 PM

Not sure if you saw my post on your other topic or not, but there are realtek audio and atheros wifi drivers on http://www.dell.com/support/home/us/en/19/product-support/product/inspiron-15-n5030/drivers did you try installing those?

He said the same thing he had been saying for hours... "burn them all".

-Jaime Lannister

Feel free to add me on Skype for help or to chat; lolballinn





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users