Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Connection Timeout Only for me soon after update to wordpress 4.0


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Whtetrashwarrior

Whtetrashwarrior

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:20 AM

Posted 10 September 2014 - 09:26 PM

Shortly after upgrading to wordpress 4.0 i havent been able to access my site http://www.undergrounddirtnap.net. Ive tried all browsers and ive cleared all data from browsers still doesnt work tried through proxy it works tried through vpn works loads fine on mobile wifi and data. I reset my router to factory defaults un plugged modem and took battery out let sit for an hour etc. I called my isp seeing if they blocked it no dice. Ive tried everything from every other post i could find with similar problems still wont load. I did get the backend to load once and couldnt get anything else to load after. I checked my anti virus software and malware its not that. Checked the firewall also not blocking me. Ive also tried soo much that I cant remember everything I tried. Any more suggestions or help would be appreciated.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Whtetrashwarrior

Whtetrashwarrior
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:20 AM

Posted 13 September 2014 - 03:31 PM

Update: I brought the computer this problem is happening on to a friends and tried on his wifi and it still doesnt work but works on VPN. So its a problem with the laptop I think.



#3 leetramp

leetramp

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:San Francisco
  • Local time:02:20 AM

Posted 24 September 2014 - 06:46 PM

Similar problem for me. I've updated several Wordpress sites with no problem, but on one site when I updated to 4.0 I'm suddenly timed out of Admin without any time...it accepts my login, but then takes me back to the login page instantly. I'm searching the web for a solution, and this is the first problem I've seen similar to mine.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users