Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virtual Box Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 SmokeViper07

SmokeViper07

  • Members
  • 164 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 PM

Posted 10 September 2014 - 11:37 AM

I am having issues with my Ubuntu Server 14.04 LTS. I have installed webmin, phpvirtualbox,apache, and virtualbox. When I attempt to connect through my browser I get:

Not Found
The requested URL/phpvirtualbox was not found on this server.
Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at <My server IP> Port 80

 

I am using http://<My Server IP>/phpvirtualbox

 

When I enter just my server IP I get the default apache page

 

Can anyone help with this? I am using this tutorial: http://www.serveradventures.com/the-adventures/virtual-machines-in-ubuntu-server-virtualbox-phpvirtualbox

 

Thanks in advance 

 

EDIT: Also, I've only found one other person with this issue and there has been no response since last month 

http://sourceforge.net/p/phpvirtualbox/discussion/help/thread/69c4bcb2/


Edited by SmokeViper07, 10 September 2014 - 01:22 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 AlexPl292

AlexPl292

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:59 PM

Posted 10 September 2014 - 03:40 PM

Hi!

I found one solution and you need to change apache ports: 

In /etc/apache2/ports.conf 

Listen 80

  to  

Listen 85

/etc/apache2/sites-available/default (or something like 000-default.conf)

<VirtualHost *:80>

to 

<VirtualHost *:85>

And then

sudo service apache2 restart

Now you can try go to  http://<My Server IP>:85/phpvirtualbox



#3 SmokeViper07

SmokeViper07
  • Topic Starter

  • Members
  • 164 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 PM

Posted 10 September 2014 - 03:56 PM

Thanks a TON! This fixed my issue. You don't realize how crazy this was making me being so close to a solution. Again, Thanks a ton!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users