Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No idea what is going on. Please help!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Gimpzor

Gimpzor

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:19 PM

Posted 07 September 2014 - 02:33 PM

Ok, so I have mediacom cable which is always letting me down.   last week I went to the local office to get a new modem to replace a dead one.     Set it up, called in and got it provisioned.   Everything worked fine for a few hours, but now I am having the worst time ever browsing the net.

When I type in a website address or even try to search for something in a search engine, and press enter.  The sites either take a reallllllllllllly long time to load, or do not load at all.   

Then, I get errors like this in the URL Bar::      http://www.cars.com/for-sale/192.168.0.1?hostIpAddr=192.168.0.10&blockReason=svrDown&blockedUrl=www.cars.com/for-sale/192.168.0.1?hostIpAddr=192.168.0.10&blockReason=svrDown&blockedUrl=www.cars.com/for-sale/192.168.0.1?hostIpAddr=192.168.0.10&blockReason=svrDown&blockedUrl=www.cars.com/for-sale/192.168.0.1?hostIpAddr=192.168.0.10&blockReason=svrDown&blockedUrl=www.cars.com/for-sale/192.168.0.1?hostIpAddr=192.168.0.10&blockReason=svrDown&blockedUrl=www.cars.com/for-sale/192.168.0.1?hostIpAddr=192.168.0.10&blockReason=svrDown&blockedUrl

 

This happens non stop, and I cant browse the web at all.    I have tried all browsers, with the same result.     Can you all please help me figure out what is going on.

Thanks in advance
~Tyler



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Gimpzor

Gimpzor
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:19 PM

Posted 07 September 2014 - 08:26 PM

Anyone have any ideas as to what is going on?



#3 Gimpzor

Gimpzor
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:19 PM

Posted 08 September 2014 - 11:01 PM

Please someone lol....   Also, this happens with wired or wireless connection, and on any device.  Computer,tablet,phone,laptop etc.
Any advice or someone with any idea, please let me know.   ISP wants to send someone out, but they can't be here until Saturday.  It's really hard to get my college classes done.

Another thing that is weird, is while all this is happening.  If I have a game such as Diablo 3 running,  It doesnt drop from the server.    When trying to download an update from xbox live for my xbox one, it never has a chance to finish though.   I am totally stumped as to what is going on






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users