Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I think I'm infected


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 peanutsnana

peanutsnana

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:07:19 AM

Posted 03 September 2014 - 06:16 AM

A few weeks ago, I posted in a forum to get help with installing Adobe Flash player. I did everything the gentleman asked me to do. He tried to help, then stated he thought I was infected because PastaQuotes was running in the background.

He said he moved my topic to the Am I infected forum, but I couldn't find it. I printed off the RKill instructions to remove PastaQuotes and PastaLeads from your website. Worked my way thru them. Re-booted my computer and it's still here. I still can't install Adobe Flash. It gets to 33% and I get the "lost connection" error.

I also ran the Emsisoft Anti-Malware tool. It says it has found 2 non-threatening items. I quarantine them and then delete.

Please help! I am not very computer literate, but I try. This is getting very frustrating.

Thank You!

Sherry

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Staff Emeritus
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:07:19 AM

Posted 03 September 2014 - 07:27 AM

Your topic in Am I Infected is here http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/544650/adobe-flash-player-lost-connection/

Please continue in that topic. This one is closed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users