Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

speakers


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 santhi

santhi

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:57 AM

Posted 27 August 2014 - 09:00 AM

My laptop speakers suddenly stopped working but when I plugged earphones its working fine...Suggest me what is the problem??? and how to to solve it!!! 


Edited by santhi, 27 August 2014 - 09:01 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Alex&Vanko

Alex&Vanko

  • Banned
  • 1,394 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:27 AM

Posted 27 August 2014 - 09:44 AM

Hi santhi and :welcome:

So they are not build in.In the same port you plugged the phones?

 

Thank you!



#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 54,820 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:27 AM

Posted 27 August 2014 - 02:46 PM

I would uninstall the audio drivers...then reinstall them.

 

Then ensure that the volume icon options are not muted for playback.

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users