Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Junkware toolbox finds a bad module


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 burns334

burns334

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:17 AM

Posted 26 August 2014 - 08:15 AM

Trying to speed up machine as it got slow all of a sudden and ran adaware, Junkware toolbox, ESET scanner and minitool box.  Machine is better now but JKT finds a bad module.  IBM T60, windows Xp with a SSD.  Any suggestions on this bad module resolution?

 

burns


Edited by hamluis, 26 August 2014 - 08:20 AM.
Moved from Win 7 to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,031 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:09:17 PM

Posted 26 August 2014 - 08:59 AM

Please post the logs of the scans you have run.


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users