Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

KB2975687 causing strange IE issues with zones


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 MFaraday

MFaraday

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:43 PM

Posted 22 August 2014 - 07:39 PM

All workstations in this story are capable hardware-wise, Windows 7 64-bit with patches current of the July cycle(Don't judge, QA has been brutal this month) So the organization I work in is seeing a strange problem that I just can't account for. We have narrowed the cause down to KB2975687 exclusively. Our entire organization's internal domain is explicitly in the intranet zone in IE, and we have a spattering of external sites in our trusted zone. The issue with the webapp is that it will not render properly. It isn't a Javascript issue, it really seems like it just decided not to properly render HTML for this specific page. Our on-call guy got the ticket and went through the logical steps(verifying settings hadn't mysteriously changed, group policy, etc.) On a whim, and out of ideas, I added the specific site for the app(again, already listed in the intranet zone) to the trusted zone and it the site worked properly. We matched the settings from the trusted zone to the intranet zone, no dice. We even tried knocking the security all the way down on the intranet site, nothing. To answer the obvious questions, yes, we are 100% sure the patch is the cause of this. The webapp works for those without the patch, doesn't work for those with the patch. No cert issues in play. This is just one of about 5 issues we are having with this patch in our environment, but it is the one that makes the least sense.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 SpywareDoc

SpywareDoc

  • Members
  • 671 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Maryland, USA
  • Local time:12:43 PM

Posted 23 August 2014 - 09:33 AM

KB2975687 has been replaced by a newer update. IOW, to resolve the problem, try installing the latest updates.

 

http://support.microsoft.com/kb/2975687

 

https://technet.microsoft.com/library/security/MS14-037






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users