Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Deleting Words


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 shedd12345

shedd12345

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:43 PM

Posted 04 June 2006 - 12:41 PM

Hey everyone,

I made a post on craigslist.org on my computer that I eventually deleted. Now everytime I type in the first letter of the first word of that post the "That" title comes up.

How can I get rid of that title??

Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ambellina

ambellina

  • Members
  • 207 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:43 PM

Posted 04 June 2006 - 12:51 PM

if you're using firefox, tools --> clear private data should help. but be careful which boxes are checked, because you might lose all of your passwords. but if you don't mind re-typing them into your browser, that shouldn't be too much of a problem.

if you're using internet explorer, then i believe it should be something like tools --> internet options --> content --> autocomplete settings, and from there i think you will have the opportunity to clear information that you've put into forms. however, i don't use IE frequently and will try to experiment with this one myself to see if it works.

Edited by ambellina, 04 June 2006 - 12:53 PM.


#3 shedd12345

shedd12345
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:43 PM

Posted 04 June 2006 - 01:04 PM

I have internet explorer and it worked!!!

I really appreciate it!!!! :thumbsup:

#4 ambellina

ambellina

  • Members
  • 207 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:43 PM

Posted 04 June 2006 - 01:15 PM

I have internet explorer and it worked!!!

I really appreciate it!!!! :thumbsup:


i'm glad it worked for you! :flowers:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users