Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

new bug 4me FB?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jusjulz

jusjulz

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:09 PM

Posted 18 August 2014 - 05:57 PM

Possibly FB? not sure, but every time I have been signing in to Facebook click login next page wants my PW again or theyre saying my email isnt vcalid use a different one. I just click home or something else & Im online there np.

Mouse is lil erratic too

Dell opti plex need to update bios i know still A06

1 1/2 gb ram

80gb hd 3 partitions

graphix driver & some other progs running in compatiblitiy for XP

Had PODO web & I uninstalled with revo cleaned up with AWR but still saw signs of it when online seems i have to use a private b rowser tho or Im slow as all get out

I have had trouble with FB thinking my GF was changing my PWs & stuff, but idk now, I have a few virtual things goin on too that I know nothing about & am curious

Also, when on FB when I click to share a pic the pic will open up in a new tab...never does that usually...trying to think  of things

I just need help



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users