Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Serious Help!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Sp1d3r

Sp1d3r

  • Members
  • 60 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Near Manchester- England
  • Local time:07:53 PM

Posted 03 June 2006 - 10:17 AM

Right a few things, I just set up another User Account on my PC for my brother but now mine has disappeared and I need it back. Also, my PC doesn't boot up properly as when I turn it on just after it's got the windows loading screen showing the windows logo and the bar moving at the bottom it stops dead for ages somtimes I have to switch it off and back on again, but I have noticed it only does it because of my internet connector, its a wireless connection through a USB to a box downstairs and the main PC and it only turns on properly when that bluelight on the USB comes on. Please help as soon as possible as if my dad finds out i broke another pc he'll kill me.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users