Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

audio


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sreevalli

sreevalli

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:31 PM

Posted 09 August 2014 - 08:22 AM

i am not getting volume in my lappy.when i uninstall the audio drive and by restarting my pc,i am getting volume.but i am not getting it defaultly.

specifications:

windows 8

dell intel i5 product

 


Edited by sreevalli, 09 August 2014 - 08:36 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Kilroy

Kilroy

  • BC Advisor
  • 3,279 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Launderdale, MN
  • Local time:04:31 AM

Posted 09 August 2014 - 12:40 PM

Have you updated your audio drivers?



#3 sreevalli

sreevalli
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:31 PM

Posted 11 August 2014 - 10:34 AM

ya,i am using the latest drivers

 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users