Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Slow Connection


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Paco73

Paco73

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:19 AM

Posted 02 June 2006 - 01:47 PM

Hi guys! I have a problem that is really frustrating me. When I want to connect to MSN, Yahoo, Etc. I am directed to the site 1.0.0.0. instead of the IP address of the engine I want to go. What can be the problem?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:03:19 AM

Posted 02 June 2006 - 03:24 PM

What browser are you using and what is site 1.0.0.0.?


Is it your timing out screen or something else?

What type of internet connection do you have?

Edited by Enthusiast, 02 June 2006 - 03:24 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users