Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BSOD 0xDEADDEAD


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 nnossino

nnossino

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:36 AM

Posted 26 July 2014 - 01:31 AM

Hello all. Recently I've been getting bsod's with the code 0xdeaddead, but only whenever I run neverwinter.exe. I would get through character selection, and it would freeze from there. The program still ran smoothly about 3-4 days ago, and there haven't any major patches since then, so what I'm suspecting is a outdated driver or a fault in the registry on my laptop. How should I go about this? Would it be easier to look at the problem if I uploaded the dump file?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,579 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:36 AM

Posted 26 July 2014 - 11:45 AM

Bug Check 0xDEADDEAD

 

Please download MiniToolBox  , save it to your desktop and run it.
 
Checkmark the following checkboxes:
  List last 10 Event Viewer log
  List Installed Programs
  List Users, Partitions and Memory size.
 
Click Go and paste the content into your next post.
 
Also...please Publish a Snapshot using Speccy - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic323892.html/page__p__1797792#entry1797792 , taking care to post the link of the snapshot in your next post.
 
Louis



#3 nnossino

nnossino
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:36 AM

Posted 27 July 2014 - 06:27 AM

I ran MiniToolBox and it has been "Getting application errors: 18766" for 5 hours now... Am I supposed to wait longer or is there a problem with it?


Edited by nnossino, 27 July 2014 - 06:27 AM.


#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,579 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:36 AM

Posted 27 July 2014 - 07:55 AM

There is a problem with your system...the program normally takes just a few minutes to provide data/report.

 

Uninstall it, try again.

 

What about the Speccy Snapshot?

 

Louis



#5 nnossino

nnossino
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:36 AM

Posted 27 July 2014 - 04:49 PM

I tried doing that 3 times and it still doesn't work... (If it helps with anything, I had to use task manager to close the program)

 

And here's the screenshot from Speccy: http://speccy.piriform.com/results/DyZHhyaCymTQfoI1cnRTW5s



#6 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,579 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:36 AM

Posted 27 July 2014 - 05:27 PM

I think I'd forget about neverwinter.exe.

 

Louis



#7 nnossino

nnossino
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:36 AM

Posted 27 July 2014 - 05:40 PM

I guess so then :( ... Thanks for the help.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users