Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

how do i turn "Start" the Windows Diagnostic Service Host that the OPTION is gre


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 browniebrownie141

browniebrownie141

  • Members
  • 80 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:49 AM

Posted 23 July 2014 - 03:03 AM

Gentlemen & Ladies:

 

My WdiServiceHost is "disabled" & I can't "start" it because the OPTION is greyed out. 

 

Can anyone help me on this? 

 

Here is my computer INFO:

Windows Vista SP2

Ram 4GB/ Intel 2.6/ 300GB Hard Disk

 

 

 

IMG_20140723_004557.jpg

 

Thank you 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 johnebadbak

johnebadbak

  • Members
  • 63 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Mount gambier S.A
  • Local time:02:19 AM

Posted 01 August 2014 - 03:01 AM

Mine is the same and this is the result

 

http://itsvista.com/2007/04/diagnostic-service-host/



#3 browniebrownie141

browniebrownie141
  • Topic Starter

  • Members
  • 80 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:49 AM

Posted 01 August 2014 - 03:34 AM

@johnebadbak: 

 

First thank you very much for your reply. I followed your link and went to gpedit.msc, followed all steps, surprisingly I saw there was ONLY 1 account, ie, Admin, so I went ahead to ADD on, thee system allowed me to add, but NT Service\WdiServiceHost became WdiServiceHost  ONLY after add on. 

 

I went ahead re-start my laptop, but problem remains as I went in to check....

 

I understood it is "manuel" but, should'nt it Started instead of STOPPED ? 

 

I tried GPMC.msc, but no working,....ps, i don't think I have domain policies,...this is my personal computer,..

 

Any other suggestions,....Million thanks 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users