Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Western Digital Black WD1002FAEX Health bad


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 cgentil

cgentil

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:48 PM

Posted 21 July 2014 - 09:01 AM

Hi,

 

Yesterday I was using Defraggler from piriform to do a defrag, and I suddenly got a Disk Health: bad, and checked SMART, and all was 0, all SMART attributes was with error and bad, temperature was 0º (of course incorrect) a new disk with about 1 year and half, then I canceled the defrag and only have done a chkdsk (just chkdsk) on restart, then it took too much time, but at this time when I opened Defraggler, and I checked the Disk Health: good, also all SMART attributes was right.

 

It was a bug?

 

I think so because I was running Norton 360 Scheduled malware search and Defraggler simultaneously.

 

Then I put the WD diagnostic tool running, and done a quick test and extended test and I got all tests OK and passed.

 

Well, I let you 7 screenshots and please analyze this and say me if all is ok, and if all SMART attributes are there and OK or is someone attribute missing, or I should take it to warranty.

 

Defraggler:

 

http://gyazo.com/78937a5bc2f33ecc6ffb120cf58918ac.png

 

http://gyazo.com/2d5edfd7ecd060ebb389ecc533787733.png

 

Speccy:

 

http://gyazo.com/8c53fc81cf0dde9248f3fe822b2b68ff.png

 

http://gyazo.com/58ac447cdba7f2a045d24cccf1cfaf6e.png

 

WD Diagnost tool:

 

http://gyazo.com/97808d7c7dd9581129a089eefbcd2426.png

 

HD Sentinel:

 

http://gyazo.com/66148ffd5a76e07f5fb2dee84bf4e42c.png

 

http://gyazo.com/6c751bf0385fbe4a987be3e50e4a776a.png

 

Thank you.



BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 ubuzz

ubuzz

  • Members
  • 156 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Georgia
  • Local time:05:48 PM

Posted 21 July 2014 - 10:57 AM

Probably ok since WD Diagnostic Tool says it is ok.  The drive is still under warranty (5 years on black drives) so you could call WD and ask them.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users