Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sysprotect Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kyller34

kyller34

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:11 PM

Posted 31 May 2006 - 12:47 AM

My computer is going pop up crazy with this sysprotect and anti virus scanning it runs thorugh the internet explorer and would like help removing it plz help.

thanks!
:thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:11 PM

Posted 31 May 2006 - 01:24 AM

I suggest you post a HijackThis log for examination.
A member of the HijackThis Team will walk you through, step by step, how to disinfect your computer.
Once you post your log, don't make any changes to your system, as that could change the results of the posted log, making it difficult to properly clean your system.

Read How to post a HijackThis Log.
Please read, and follow, all directions carefully!!!

Then, run a log, and post it in the HijackThis forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response, because the HJT Team are very busy. Please, be patient, as these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,136 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:12:11 AM

Posted 31 May 2006 - 07:47 AM

sysprotect is an indication of a vundo infection.

Before posting a log, you may want to try the self-help tutorial How To Remove Winfixer/Virtumonde/Msevents/Trojan.vundo.

It the problem continues, then follow tg1911's instructions.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#4 kyller34

kyller34
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:11 PM

Posted 01 June 2006 - 01:05 AM

Thanks you guys i tried the Vundo remover and it found a few things ill see how well it works out if not then ill have to try something else, but if there are any other suggestions i truly appreciate it :thumbsup:

Edited by kyller34, 01 June 2006 - 01:05 AM.


#5 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,136 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:12:11 AM

Posted 01 June 2006 - 04:13 AM

If neither of those fix tools worked, then you should post a hijackthis log as instructed above so we can have a closer look as to whats going on with your system.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users