Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

x-boost turned on, screen doesnt work :(


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jet159

jet159

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 10 July 2014 - 03:43 PM

hi guys and girls,

 

I have a quite new computer, bought about 3 months ago. It is made by asrock. It came with x-boost. I didnt know what it was at the start, but after reaserching it I thought i might try it. When i turned it on(while it was booting up, at the start), the computer shutdown again and restarted. Everything was working normaly, everything but the screen. When I loged on(without the screen of course) i was able to hear the sound that indicates that i loged on. I also was able to shutdown with a shortcut, but even after restarting again and again, the screen was blank. It didnt say no signal, so it was recieving from the computer. I changed the screen but it still didnt work. I tryed turning it on and turning x-boost off, it worked, it shutdown again and restarted, but the screen still didnt work.

I would like to solve this problem as fast as posible, as i need the computer.  

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ElfBane

ElfBane

  • Members
  • 775 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:10:09 PM

Posted 11 July 2014 - 03:00 AM

Does the Asrock x-boost documentation indicate how to turn off the overclocking? If not, I would be contacting Asrock ASAP about how to reverse the process.


Edited by ElfBane, 11 July 2014 - 05:59 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users