Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

problem with youtube with my laptop and android mobile


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 makXIII

makXIII

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:56 AM

Posted 07 July 2014 - 06:09 AM

Hello Friends, I am having this strange problem with youtube videos on my laptop and android mobile. I cannot play any youtube video on my HP laptop or my Sony android mobile. but the videos play just fine on any other device that i add on my wifi network. Also the videos are playing fine if i play them on mobile network(3G). I tried formatting my laptop but that did not help. Any new devices that i add to my network do not show any such problem with youtube. my flash player is upto date and i have also reset my modem. that didnt help also.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,296 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:56 AM

Posted 07 July 2014 - 08:57 AM

Please download MiniToolBox  , save it to your desktop and run it.
 
Checkmark the following checkboxes:
  List last 10 Event Viewer log
  List Installed Programs
  List Users, Partitions and Memory size.
 
Click Go and paste the content into your next post.
 
Also...please Publish a Snapshot using Speccy - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic323892.html/page__p__1797792#entry1797792 , taking care to post the link of the snapshot in your next post.
 
Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users