Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

this site is painfully slow today


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 rp88

rp88

  • Members
  • 2,966 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:03:39 PM

Posted 01 July 2014 - 02:36 PM

since 6pm (uk time) ish this site has been so slow to load as to be virtually unusable. it isn't me as i have had no problems with the speed of other sites, some of the times this site has failed to load a message was displayed about "cloudflare". even now this topic starting page has taken over 5 minutes to load. 


Back on this site, for a while anyway, been so busy the last year.

My systems:2 laptops, intel i3 processors, windows 8.1 installed on the hard-drive and linux mint 17.3 MATE installed to USB

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 wpgwpg

wpgwpg

  • Members
  • 1,149 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:US of A
  • Local time:11:39 AM

Posted 01 July 2014 - 02:39 PM

 It's not just your side of "the pond".  I'm seeing the same thing in the USA.   :bounce:


Everyone with a computer should back his system up to an external hard drive regularly.  :thumbsup:

#3 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:39 AM

Posted 01 July 2014 - 02:53 PM

Some issues with the DB overloading.

#4 zingo156

zingo156

  • BC Advisor
  • 3,333 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:39 AM

Posted 01 July 2014 - 02:59 PM

I have seen one "can not connect" problem but I have not had any slow downs here in the state of MN.


Edited by zingo156, 01 July 2014 - 02:59 PM.

If I am helping you with a problem and I have not responded within 48 hours please send me a PM.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users