Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows 7 - Stuck after log in screen. Only safe mode works!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 serenalynnclark

serenalynnclark

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:19 AM

Posted 19 June 2014 - 11:19 PM

Hi All!

 

I have a windows 7 laptop (can't find my original Windows 7 CD's that came with the comp).

I turn the computer on, enter my password, and everything loads up.

But, I can't open anything once I'm there... Not the desktop icons, not the toolbar icons, not even the start menu! Ctl-Alt-Del doesn't work either!

I had some malware that I removed using malware bytes.  After I removed it, these problems started!  Before then the only problems were some lagging and random video ads playing on pages I was visiting.

I also found "MyPCBackUp" program, which I was told was a virus.  I deleted that too.

The only way I can get ANYTHING done is to open in "Safe Mode with Networking."  I can use most of my programs including anti-virus and chrome.

I've been told that a virus may have corrupted the operating system.

 

PLEASE HELP!

I'm not sure what to do!

 

--Serena


Edited by hamluis, 20 June 2014 - 09:29 AM.
Moved from Win 7 to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 serenalynnclark

serenalynnclark
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:19 AM

Posted 20 June 2014 - 07:33 AM

Can anyone on here help?!?!!?



#3 Netghost56

Netghost56

  • Members
  • 973 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:01:19 AM

Posted 20 June 2014 - 09:59 AM

As you've ascertained that you are definitely infected, I would continue the cleanup under the guidance of a Malware Removal Expert. Go ahead and download DDS and run it in Safe Mode. Post the log along with your above information as well as all the system specs you're aware of in a New Topic in the Malware Removal Logs Forum.

 

Good Luck!



#4 serenalynnclark

serenalynnclark
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:19 AM

Posted 20 June 2014 - 10:10 AM

Through reading through a bunch of stuff, I realized on my own that's what I should be doing...

I already ran the dss.... log is up here:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/538423/can-only-boot-in-safe-mode/

 

Thanks!!



#5 Netghost56

Netghost56

  • Members
  • 973 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:01:19 AM

Posted 20 June 2014 - 10:16 AM

No problem!

 

A moderator will be along shortly to close this thread to further replies.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users