Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wow


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 AmandaR.

AmandaR.

  • Members
  • 40 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 PM

Posted 18 June 2014 - 11:03 PM

Hi, I am unable to play world of warcraft on my ASUS k53Z laptop using hughesnet gen 4 as of last night. I have played for a month and no problems at all! The battle.net launcher would not let me load the game suddenly and says error #1 fatal exception. I tried getting help on battle.net and they said it may be a problem with my video and the launcher? Can anyone help me please? I did everything battle.net told me to do already!


Edited by AmandaR., 18 June 2014 - 11:04 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Kilroy

Kilroy

  • BC Advisor
  • 3,409 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Launderdale, MN
  • Local time:07:15 PM

Posted 19 June 2014 - 03:10 PM

Blizzard has been having issues.  You can follow BlizzardCSEU_EN on Twitter, check realms on the Realm Status page, or the Serivce Status form.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users