Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

new ram problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 waymcc

waymcc

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:15 AM

Posted 17 June 2014 - 10:55 AM

System specs Motherboard Asus m3a78-cm Ram Kingston kvr800d2n5 / 2g X 2 Windows 7 ultimate I was running the system with specs I just listed above when I tried adding 2 more sticks of ram. The added sticks were the same as the already installed ram. (kvr800d2n5 /2g). After installing the additional ram, computer won't post. Power light for the mobo is on and all fans are spinning. Help?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 wpgwpg

wpgwpg

  • Members
  • 1,149 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:US of A
  • Local time:11:45 PM

Posted 17 June 2014 - 11:00 AM

 It sounds like you have a bad DIMM.  Remove the two new ones and see if your computer won't boot.  If it does, I'd return those bad ones for either a refund or exchange.

 

Good luck.


Everyone with a computer should back his system up to an external hard drive regularly.  :thumbsup:

#3 waymcc

waymcc
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:15 AM

Posted 17 June 2014 - 11:10 AM

Removed through new ram and computer still won't post. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users